Costa del Sol, Spania

Torremolinos

Rett syd for Malaga finner man Torremolinos. Her er det meste vel tilrettelagt for bredde og elite. Gode anlegg for både friidrett, svømming, håndball som fotball. Norwegian og SAS har hyppige direkteavganger fra flere norske lufthavner.

  • HotellMellomklassehotell 3+ stjerner
  • Måltider3 daglige måltider
  • Avstand til trening20 min gangavstand
  • Nærmeste lufthavnMalaga, 10 km
Spania Torremolinos

Torremolinos

Kjent og veldrevet ferieby, rett sør for Malaga. Torremolinos kan by på noen av de flotteste sandstrender på hele Costa Del Sol, og hit har turister fra hele Europa funnet veien i flere tiår.
Området har 320 soldager i året, og selv vinterstid er snittemperaturen på 16 – 18 grader.Foruten yrende strandliv kan byen på meget gode shoppingmuligheter samt et blomstrende natteliv for de som er interessert i det.

Trening Svømming Virgen Del Carmen.
50 meter utendørsbasseng. 1. mai 2011 åpnet et splitter nytt og topp morderne 50 meters utendørs basseng i Torremolinos. Med det aller siste innen tekniske finesser, vil dette bli et basseng helt i europeisk toppklasse.
Fra tidligere har idrettssenteret i byen både et 25 og 50 meters innendørs basseng. Det populære svømmesenteret har lenge tiltrukket seg toppsvømmere fra hele Europa. Det er heller ikke mange kilometerne til det flotte anlegget i Malaga.
I årene som kommer vil denne regionen befeste sin stilling som en ledende svømmedestinasjon i Sør – Europa.

Trening Fotball / håndball / friidrett
På samme anlegg finnes også gode fotballfasiliteter med både natur- og kunstgress, håndballhall og friidrettsbane med 8 løpebaner. Tekniske øvelser er også vel ivaretatt.

Cervantes Torremolinos genreal

Greit 4 stjernes hotell med bra standard. Mange av rommene har sjøutsikt. Air condition, kjøleskap, flatskjerm og gratis wifi på alle rom.
Stor restaurant som serverer god og rikholdig mat 3 ganger daglig. Også mulighet for ”All inclusive”. Hotellet har både ute og innendørs svømmebasseng.
På takterrassen er det en ny flott «Sky bar». Fantastisk utsikt over strendene og havet. Oppvarmet innendørs bassenget og et lite treningsrom.
Hotellet ligger i nedre del av sentrum med direkte tilgang til gågatene, og 5 – 10 min. gange til kilometer lange strender.
Ca. 18 – 20 min. å gå fra hotellet til sportssenteret. De fleste klubber går/løper til anlegget. For enkelte klubber bestiller vi biler/minibusser, eller buss ved større grupper.

Gran Cervantes by Bluesea