Kanariøyene, Spania

Tenerife

Topp fasiliteter for de som vil ha det lille ekstra på treningsleir.

  • HotellMellomklassehotell 3+ - 4 stjerner
  • Måltider3 daglige måltider
  • Nærmeste flyplassTenerife Sur, Reina Sofia, 20 km
  • Avstand til treningGangavstand
Pris fra 11.990,-
Fotboll T34

Tenerife T3

Tenerife er den største av Kanariøyene, og med sitt milde klima året rundt har øya i mange år vært et paradis for treningsleire for idrettsfolk fra hele Europa. Turismen er den største inntektskilden her, så utvalget av restauranter, shopping og underholdningstilbud er stort.

Treningsanlegget T3 er et komplett idrettsanlegg som ligger på den sørlige delen av øya. Det ligger nær havet, og bare 20 minutter fra flyplassen. Fasilitetene er av toppklasse, og her kan dere trene de fleste idretter, blant annet fotball og svømming. På T3 er det også tilgang til wi-fi, innendørs- og utendørstrening, basseng, badstue, kafé, mm. Anlegget kan brukes nåde av amatør- og proffklubber eller foreninger.

Priseksempel

I våre priser er det inkludert fly t/r, transfers, fire netter på et bedre mellomklassehotell, helpensjon og fire treningspass. Prisen er en fra-pris og kan variere avhengig av flypris og dato. Det er også muligheter til å forlenge oppholdet – vi skreddersyr treningsleiren etter hva dere ønsker.

Treningsleiren

Med det varme klimaet, gode treningsfasiliteter, moderne hotell og fantastisk service er T3 et av de beste reisemålene for treningsleir i Europa.

Teneriffa Caleta

Hovima Jardin Caleta

H10 Teneriffa4

H10 Costa Adeje Palace

Fotboll T32
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.escapesport.no/