Side, Tyrkia

Side

Opplev en ukes treningsleir med 5-stjerners luksus og all inclusive i Tyrkia!

  • HotellLuksushotell
  • MåltiderAll inclusive
  • Avstand til fotballbanerKort bussreise
  • Nærmeste flyplassAntalya, ca 7 mil
  • Antall netter7 netter
Pris fra 6.190,-
Thumb Side The Sense Deluxe Hotel S 27 Thesen 800

Side, Antalya

Side er en av Tyrkias mest populære ferie-resorter. Byen med sin fantastiske strand er et ferieparadis for barnefamilier, par og framfor alt idrettslag. Hotellet vårt ligger på den vestre stranden med finkornet sand og turkist hav. Et paradis! I Side by er det også trendy butikker, restauranter, hyggelige barer og ruiner fra antikken. For dere som ønsker litt heftig natteliv, er det best å gå i gamlebyen, ved havna eller i Kumköy-området.

Dere bor på et av de luksuriøse all inclusive-hotellene som tilbyr en ukespakke med store rom, mat i toppklasse og et kompleks med både innendørs- og utendørsbasseng. Til Side sentrum er det omtrent 4 km, og det går lokale busser fra hotellet.

Priseksempel

I prisen inngår fly med avganger fra Oslo, transfer t/r til hotellet fra flyplassen, sju netters overnatting, all inclusive, ett treningspass per dag, vask av treningstøy etter hvert treningspass, vann, massasjerom, møterom, badstue og treningsrom.

Treningsleiren

Reiser dere på treningsleir til Side får dere en ukes luksus med fantastiske treningsmuligheter. Dere blir tatt hånd om med service i toppklasse hvor alt er inkludert, noe som gjør at dere ikke trenger å tenke på noe annet enn å få så mye som mulig ut av treningen.

Trening

I vår fotballpakke inngår et treningspass à 90 min per dag på baner med størrelse 70 x 70 alt. 60 x 90 m
- Transport til/fra treningene
- Tilgang til vann på treningene
- Vask av fotballklær etter hvert treningspass

Thumb Side The Xanthe Resort Spa S 13 Xanthe 800

The Xanthe Resort er et familievennlig hotell og en drøm for den som liker å bade! Hotellet ligger rett ved stranden og ca. 7 km fra Side sentrum. I området rundt hotellet fins det et lite utvalg av butikker og restauranter. På hotellet kan dere kose dere med flere herlige bassenger, blant annet et stort hovedbasseng, et 50 meters utendørsbasseng, basseng med seks rutsjebaner, et innendørsbasseng, samt et barnebasseng. Her er også treningsrom, badstue, biljard, tennis, bordtennis og spa. Rommene er 24 m2, og alle rom har TV, minibar (brus og vann inkludert), samt balkong eller markaterrasse.

The Xanthe Resort & Spa

Thumb Side The Sense Deluxe Hotel S 01 Thesen 800

Hotell The Sense Deluxe er et moderne og stilrent 5-stjerners hotell. Hotellet ligger i Kumköyområdet, ca. 4 km fra Side sentrum. Hotellet har to store utendørsbasseng, samt et innendørsbasseng som er åpnet til slutten av mars. Hotellets gjester har også tilgang til en privat strand med bar og gratis solstoler. På området er det også en buffetrestaurant, samt tre á la carte-restauranter. Rommene er ca. 26 m2 store med wi-fi, TV, minibar, samt balkong i alle rom. Hotellet sto ferdig i 2014 og har totalt 374 rom.

The Sense Deluxe