Göteborg, Sverige

Prioritet Serneke Arena

Treningsleir i Nordens største multisportarena!

  • InnkvarteringMiddelklasse 3 stjerner
  • TreningI og ved hotellet
  • Måltid3 daglige måltider
  • GrenerFotball, håndball, innebandy, beachvolley, basket og badminton
Exterior3 Web

Prioritet Serneke Arena

Sentralt i Gøteborg ligger Nordens mest moderne multisportsanlegg på 45 300 kvm. Vi tilbyr en ny innendørsarena med fullstørrelse fotballbane med topp moderne kunstgress, to idrettshaller, en mengde utendørs fotballbaner, garderober osv. Alt ligger til rette for å gjøre deres treningsleir til den ultimate sportsopplevelsen!
På anlegget finnes det i tillegg en unik 1200 meter lang innendørs langrennsløype, spa-anlegg, et av Nordens største treningssentre samt Sveriges største strandvolleyball-anlegg.
Med kombinasjon av ulike aktiviteter, moderne hotell, restaurant og en fullstørrelse innendørs kunstgressbane kan vi skreddersy et perfekt treningsopplegg for ditt lag.

I våre priser på treningsleir på Prioritet Serneke Arena inngår to netters overnatting i firesengsrom, middag ankomstdag, tre måltider dag 2, og frokost avreisedag samt tre treninger.

Deres treningsleir

Vi har et unikt samarbeid med IFK Gøteborg som gir dere muligheten til å trene i samme miljø som en av Sveriges mest fremgangsrike fotballklubber. Om dere ønsker, finnes det også mulighet for å trenes av IFK Gøteborgs akademitrenere og få innblikk i IFK Gøteborgs daglige drift. På samme plan som fotballhallen ligger to sportshaller på 40 x 20 meter. Her finnes også mulighet for håndball, badminton, innebandy og basket.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.escapesport.no/
Hotellet1 Web

Kviberg Park Hotel & Conference tilbyr overnatting i 2-, 3- og 4-sengsrom eller i fine sovesaler i helger og ferier. Hotellet ligger inne i Prioritet Serneke Arena, så dere bor faktisk inne i selve treningsanlegget. Hotellet tilbyr 121 rom, alle rom med dusj/WC, TV og wi-fi. Hotellet åpnet i juni 2015 og er et topp moderne idrettshotell. Alle måltider serveres i hotellets restaurant, både frokost, lunsj og middag. Fra hotellet er det bare en 10-15 minutters trikketur inn til Göteborg med velkjente attraksjoner som fornøyelsesparken Liseberg, Universeum og det hyggelige bysentrumet med butikker, restauranter og pulserende natteliv.

Kviberg Park Hotel & Conference