Algarve, Portugal

Monte Gordo

Fantastiske muligheter for treningsleir ved den portugisiske kysten.

  • InnkvarteringMellomklasse hotell 3+ - 4 stjerner
  • Måltider3 daglige måltider
  • Nærmeste flyplassFaro, ca 60 km
Pris fra 5.490,-
Yellow Monte Gordo Arial

Monte Gordo

Monte Gordo ligger på Algarvekysten, og her er det herlig klima året rundt. Februar – mai er en perfekt tid for treningsleir med behagelig temperatur og rolige omgivelser før turistene inntar hoteller og strender i sommermånedene.

Treningsanlegget er utrolig fint med høy kvalitet på både fotball- og friidrettsfasiliteter. Dessuten er det en moderne innendørs friidrettsarena, 25- og 50-meters basseng, samt haller for de fleste innendørsidretter. Vi bor i kort avstand fra treningsanleggene, kun en sykkeltur på 3 km unna. Sykkelleie inngår alltid i samtlige treningspakker.

Priseksempel

I prisen vår til Monte Gordo inngår fly t/r*, transport, fire netters overnatting på 4*-hotell i Monte Gordo, helpensjon, fire treningspass og sykkelleie.
* Prisen er en fra-pris og beregnes på lavest tilgjengelig flypris fra våre avreisesteder. Vi tar forbehold om prisøkning på avvikende datoer og økt flypris grunnet annen avreiseflyplass.

Treningsleiren

Monte Gordo har et varmt klima året rundt og ligger så langt sør som man kan komme i Europa. Hotellet er er av god kvalitet, og med kort avstand til treningsanleggene er dette et perfekt reisemål for både fotball- og friidrettsklubber.

Fotball

Ca 2,5 km fra hotellet ligger et fantastisk treningsanlegg med fasiliteter av toppklasse for fotballtrening (både naturgress- og kunstgressbaner). Leie av sykkel er inkludert i alle treningspass.

Yellow Praia Monte Gordo Hotel Galleryyellow Monte Gordo  Hotel1

Yellow Monte Gordo Beach Hotel

Aparthotel Dunamar

Aparthotel Dunamar

Alcazar Hotel5

Alcazar Hotel & Spa