Costa Brava, Spania

Lloret de Mar

Ta treningsleiren i hyggelige Lloret de Mar, ikke langt fra fantastiske Barcelona!

  • InnkvarteringMiddelsklasse hotell 3+ 4 stjerner
  • Måltider3 daglige måltider
  • Avstand til treningGangavstand
  • Nærmeste lufthavnBarcelona, ca. 90 km
Exterior4

Lloret de Mar, Costa Brava

Velkommen til Costa Brava-kysten for vårtrening på varme breddegrader – perfekt for både elite- og breddelag. Costa Brava-kysten ligger rett nord for Barcelona. Her bor dere på 3-stjerners Hotel Samba eller 4-stjerners Surf Mar med basseng, bar og restaurant i den trivelige turistbyen Lloret de Mar. Begge hotellene ligger i gangavstand til både sentrum, stranden og treningsfasilitetene. Lloret de Mar er en av de mest populære stedene langs Costa Brava og er kjent som en hyggelig by blant turister. Verdensmetropolen Barcelona ligger bare 7 mil lenger sør, og her spilles det ligafotball hver helg – den ene uka Espanyol, den andre uka FC Barcelona. Et besøk på Camp Nou er absolutt å anbefale! Vi har hatt mengder av fornøyde klubber i Lloret de Mar opp gjennom årene, både fotball, svømming og friidrett.

Treningsleiren

Lloret de Mar er et velkjent reisemål for idrettslag og klubber. Her er det alt du kan ønske deg for en treningsleir i toppklasse med bra treningsfasiliteter, samt en by med et stort utvalg av restauranter, puber, butikker og en hyggelig strandpromenade. Beste perioden å reise hit er mars - mai.

Lloret de mar Olympic generell

Evenia Olympic Park er hotellet tilhørende sports arenaen. Her er det gjennomgående god standard på rom og måltide,r og gangavstand til treningsfasilitetene

Evenia Olympic Park

Exterior1

Hotel Surf Mar ligger rett ved stranden midt i sentrale Lloret de Mar. Her er det aktiviteter både for unge og gamle med tennisbaner, lekeplass, minigolf, bordtennis- og biljardbord, pluss et stort svømmebasseng. Rommene har air-condition, TV, skrivebord og balkong med utsikt mot hagen, bassenget eller havet. Restauranten tilbyr et stort utvalg av buffetmåltider du kan nyte til fantastisk havutsikt!

Hotel Surf Mar

/ Strategisk beliggenhet rett ved stranden
Lloret Exterior

Hotel Samba ligger på en liten ås i sentrale Lloret de Mar, i nærheten av en av de vakreste strendene på Costa Brava kysten. Her er det fantastisk utsikt over havet, fjellene og byen. Hotellet har utmerket beliggenhet og det er bare noen få hundre meter til stranden og sentrum. Hotellet har 441 rom med wifi, balkong og air-condition i alle rom. Restauranten tilbyr gode buffetmåltider, her finner du garantert noe du liker! Det er dessuten bra forbindelser til flyplasser og storbyene Girona og Barcelona. Hotellet har også bar, spillehall, flere konferanserom, stor terrasse og utendørs svømmebasseng – alt du trenger for å nyte ferien!

Hotel Samba

/ Prisgunstig alternativ med enkel standard
Exterior4

Costa Brava-kysten

Du kjenner kanskje den gode følelsen av forventning når du er på vei til treningsleir sammen med lagkameratene, lagvenninnene, treningskollegene eller klubbkompisene? Få følelser slår denne! For oss er det viktig å ta vare på den følelsen og leve opp til forventningene om en bra treningsleir, og vi er sikre på at vårt reisemål på Costa Brava-kysten gjør nettopp dette. Klimaet er solsikkert, banene er grønne og byen Lloret de Mar har alt du kan ønske deg for noen dager i sør. Med storbyen Barcelona innen rekkevidde har dere også mulighet til å oppleve det mange kaller verdens beste by! Få også med dere mektige Camp Nou og en match i La Liga med stjernespekkede FC Barcelona. Reiser dere på treningsleir hit, er sannsynligheten stor for at dere kommer tilbake flere ganger.