København, Danmark

Ishøj Strand Danhostel

Vårklare gressbaner i nærheten av København!

  • InnkvarteringVandrehjem
  • MåltiderHelpensjon
  • TreningNaturgress
  • Avstand til banerGangavstand
Ishojstrand

Ishøj Strand, København

I utkanten av København ligger Ishøj Strand, ett av Danmarks mest moderne vandrehjem. Ishøj Strand drives av et meget rutinert par fra Helsingør som har jobbet med treningsleir i over 15 år. Det er en kort spasertur til den fine sandstranden og til Københavns pulserende sentrum når du enkelt med lokaltog. Avganger flere ganger i timen (ca 15 min.) Vi hjelper gjerne med billetter til FC København eller Brøndby om man ønsker kombinere med match.

Ishøj Strand er et perfekt reisemål for dere som vill ha et prisgunstig treningsleir alternativ med kort reisevei utenlands. Her er gressbanene (12 stk) tidlig grønne og i god stand og Ishøj Strand er dessuten kjent for god mat og service. Nærhet til by utenom treningstimene settes også pris på.

Vil du på svømmeleir finnes et 50 meters innendørsbasseng rett i nærheten og et 25 meters basseng (dette dog i kjøre avstand ca. 10 min) og samme sted er det 18 og 9 hulls golfbane.
Tennis med grusdekke finnes på området og Ishøj Tennisklubbs anlegg like i nærheten.


Receptionen Web

Danhostel Ishöj Strand ligger lite söder om Köpenhamn. Med gångavstånd från vandrarhemmet finns en strandpark som är 7 km lång. Danhostel Ishöj strand är ett idealiskt semesterresmål året om - och en perfekt utgångspunkt för besök i Köpenhamn. Köpenhamn ligger nämligen endast 17 km bort och nås lätt med tåg eller buss. Det finns buss-station precis utanför och tågstationen ligger med kort gångavstånd från vandrarhemmet. Boende sker i rymliga 5- och 6-bäddsrum med dusch/WC. Separat ingång i markplan till alla rum.

Ishöj Strand Danhostel