Gardasjøen, Italia

Garda

Gled deg til maten, utsikten og den fantastiske italienske kulturen i Garda by.

  • InnkvarteringMellomklassehotell
  • MåltiderHelpensjon
  • Avstand til treningKort bussreise
  • Nærmeste flyplassBergamo, 11 mil
Poiano 5

Gardasjøen

Garda ligger rett ved bredden av Gardasjøen og har i mange år vært et av våre absolutt mest populære feriemål. Deilig mat, nærhet til gode treningsbaner og utmerket service fra personalet blir virkelig satt pris på av kundene våre. Garda by er hyggelig og har en genuin italiensk følelse. Her er det smågater med herlige italienske restauranter, kafeer og butikker. Med et behagelig klima tidlig på våren og kort avstand fra Milano og Bergamo flyplass, er Garda perfekt for treningsleir – og mange kommer igjen år etter år. Regionen er verdenskjent for sine viner, og vi organiserer guidede turer med vinsmaking og lunsj til nøye utvalgte vingårder i blant annet Valpolicella-området der Amarone og Ripasso er fremtredende viner.

Priseksempel

Prisen inkluderer fly t/r* transfer flyplass - hotell t/r, fire netters overnatting på 4*-hotell, helpensjon, fire treningspass á 1,5 timer, samt representant på plass.

* Prisen er en fra-pris og beregnes på lavest tilgjengelig flypris fra våre avreisesteder. Vi tar forbehold om prisøkning på avvikende datoer og økt flypris grunnet annen avreiseflyplass.

Treningsleiren

Garda er reisemålet for dere som vil ha en treningsleir i ekte italiensk stil. Overnatting på et sportshotell med bra beliggenhet ved Garda by. Om dere har anledning, anbefaler vi å legge inn en dagsutflukt til Milano med fotball på San Siro, besøk på noen av de mange fantastiske vingårdene i nærheten eller en tur til vannparken Gardaland.

Fotball

I og omkring Garda fins det flere fine natur- og kunstgressbaner. Busstransport inngår i prisen om transport er nødvendig.

Sporthotel Olimpo Esterno

Sporthotel Olimpo er omgitt av en stor park (ca. 17 000 m2), med Gardasjøen 500 meter unna og hyggelige butikker og underholdningstilbud bare 250 meter fra hotellet. På hotellet er det dobbeltrom, trippelrom og firesengsrom. Gratis wi-fi i fellesområdene. Her er det også fem tennisbaner, et utendørsbasseng (25 x 13 meter), samt store konferansemuligheter. Restauranten tilbyr typisk italienske retter som serveres på en vakker terrasse med utsikt over parken når været tillater det. Her er også kafé og bar som serverer snacks og drikke, åpen hver dag fra kl. 10 til midnatt.

Sporthotel Olimpo

Poiano Exterior

Poiano Resort ligger i en stor og frodig hage på en åsside i Garda. Her er det et 50-meters svømmebasseng, seks grustennisbaner, samt treningsrom med personlige trenere. Du har tilgang til to restauranter, spa med badstue og tyrkisk bad. Alle rom har air condition, balkong, satellitt-TV og eget bad med hårføner og gratis toalettartikler. Frokostbuffeten består av økologisk mat med ferske croissanter og frukt, og den kan du nyte på terrassen når været er bra. Resorten har dessuten en fotballbane for 5-mannslag, beachvolleybane og tennisbaner. For barn fins det lekeplass og en barneklubb, og om kvelden er det musikkunderholdning på hotellet.

Poiano Resort