Spania

Calella

Et av våre mest populære reisemål for treningsleir for svømmere

  • InnkvarteringGode mellomklassehotell (3+ - 4 stjerner)
  • TreningI tilknytning til hotellet
  • Måltider3 daglige
  • Nærmeste lufthavnBarcelona, El Prat ca. 70 km
Simning Calella3

Svømmeleir Calella

Calella ligger bare én time fra Barcelona ved den vakre Costa Brava-kysten. Her i Calella finner vi et veldig flott 50-meters basseng med hele ti baner. Bassenget er åpent for trening året rundt og selvsagt oppvarmet. Calella (17 000 innbyggere) er en av de klassiske badebyene ved Costa Brava-kysten, med utspring i den gamle fiskebyen nede ved havnen. Både overnatting og mat holder høy klasse i Calella.

Priseksempel

I prisen inkluderer vi fly*, transfer mellom flyplass og hotell, fire netters overnatting på 4* hotell, helpensjon og fire treninger i anlegget.

*prisen er en fra-pris og beregnes på lavest tilgjengelig flypris fra våre avreisesteder. Vi tar forbehold om prisøkning på avvikende datoer og økt flypris grunnet annen avreiseflyplass.

Deres treningsleir

Calella tilbyr en proff treningsleir med lang erfaring i svømmeleire. Dere bor veldig bra i sentrum av Calelall og treningen skjer i tilknytning til hotellet.

Trening svømming

Trening i oppvarmet i basseng med olympiske mål med 10 baner (50m x 25m). Over 200 svømmeklubber besøker anlegget årlig.

Bernat2

Bernat II er et 4-stjerners hotell som ligger 100 meter fra Calella Strand. Alle rommene har bad, balkong, air condition, TV og minibar. Hotellets restaurant har et stort utvalg av spanske retter til frokost, lunsj og middag. På hotellet finner du også svømmebasseng, pianobar, badstue og spa.

Bernat II

Santjorde7

Hotel Sant Jordi er et femstjerners boutiquehotell som ble helt nyrenovert i 2017. Ideen er å blande luksus og velvære, så gjestene får en unik opplevelse i en familiær atmosfære. Hotellet har bare 37 rom, og alle rommene har sitt personlige preg og er designet ned til minste detalj. Her er det også et 1200 m2 stort spa med alt du kan ønske deg for en herlig spaopplevelse.

Sant Jordi Boutique Hotel