Antalya, Tyrkia

Antalya

Bo på 5-stjerners hotell med all inclusive i Antalya, perfekt for en ukes treningsleir.

  • HotellLuksushotell
  • MåltiderAll inclusive
  • Avstand til treningGangavstand
  • Nærmeste flyplassAntalya Airport, ca 1,5 mil
  • Antall netter7
Pris fra 5.490,-
Miracle Exterior2 Web

Antalya

Solsikkert, herlig og varmt klima, flotte strender, spennende kultur og 5-stjerners hotell med innbydende basseng. Kan et bli bedre? Tyrkia er et populært ferieland, og hotellet vi tilbyr har dessuten godt vedlikeholdte fotballbaner på området, med andre ord er det perfekt lagt opp for treningsleir av det mer luksuriøse slaget, og dessuten til kanonpriser! Avgangene i mars og april er ettertraktede og mange lag bestiller i veldig god tid. Ta kontakt med oss allerede i dag for å sikre dere plass.

Priseksempel

I prisen inngår fly fra Oslo, transfer t/r til hotellet fra flyplassen, sju netters overnatting, all inclusive, ett treningspass per dag, vask av treningstøy etter trening, vann, massasjerom, møterom, badstue og treningsrom.

Trening

Treningen foregår på naturgressbaner i full størrelse i nærheten av hotellet. Ved booking av Grand Park Lara skjer treningen 11 km fra hotellet. Velger dere Miracle Resort, foregår treningen rett ved hotellet.
I vår fotballpakke inngår
- ett treningspass à 90 min per dag
- vask av treningstøy etter hvert treningspass (ikke private klær)
- vann på treningene

Thumb Antalya Grand Park Lara F 04 Grplfb 800

Grand Park Lara er et 4-stjerners all inclusive-hotell som ligger ved Larastranden i området Kundu, like utenfor Antalya. Her er det er superfint spa-anlegg, hamam, treningsrom og et stort, oppvarmet svømmebasseng. Du finner også flere barer, samt buffet- og á la carte-restaurant. Rommene er ca 22 m2 og er utrustet med telefon, TV, minibar og dusj/WC. Fotballanlegget ligger ca. 1 mil unna, og der er det fire gressbaner i full størrelse.

Grand Park Lara

Miracle Exterior2 Web

Miracle Resort ligger bare 20 minutter fra flyplassen i Antalya. Hotellet har egen fotballbane som ligger rett ved, og ytterligere fire fotballbaner bare 5 minutter unna. Banene blir godt vedlikeholdt, siden profflag fra hele Europa stadig kommer hit for å trene. Oppholdet er all inclusive (bare alkohol kommer i tillegg). Service, mat og losji holder virkelig høy klasse, og i tillegg til 5-stjerners standard og fine fotballbaner, er det også utendørs- og innendørsbassenger, spa, bowling, massasjerom og fullt utrustet treningsrom. Overnatting i 3-sengsrom med dusj, WC og TV på rommet. Tillegg for dobbeltrom og enkeltrom.

Miracle Resort