Algarve, Portugal

Albufeira

Bo ved stranden i det sørlige Portugal.

  • HotellGodt mellomklassehotell
  • MåltidHelpensjon
  • Nærmeste flyplassFaro, 35 km
  • Avstand til treningGangavstand til naturgressbaner
Pris fra 5.590,-
Alfamar Albufeira3

Albufeira, Algarve

Alfamar Beach & Sport Resort ligger rett ved sandstranden Praia de Falesia. Anlegget består av en hovedbygning på sju etasjer og et stort sportssenter. Hotellet ligger 35 km fra Faro flyplass og 13 km fra sentrale Albufeira. Her er det 264 rom med eget bad, TV, telefon, hårføner, air condition og møblert balkong. Her er det også tre gressfotballbaner, samt en friidrettsarena i gangavstand. På sportssenteret er det også sju tennisbaner, treningssenter, et stort basseng, barnebasseng og et oppvarmet innendørsbasseng med jacuzzi, badstue og massasje.

Priseksempel

I våre fra-priser til Albufeira inngår fly t/r*, fire netters overnatting i dobbel -og trippelrom, helpensjon, samt fire treningspass.
* Prisen er en fra-pris og beregnes på lavest tilgjengelig flypris fra våre avreisesteder. Vi tar forbehold om prisøkning på avvikende datoer og økt flypris grunnet annen avreiseflyplass.

Treningsleiren

Algarvekysten tilbyr et solsikkert alternativ med et 4-stjerners hotell rett ved stranden. Alfamar Beach & Sport Resort er en av de mest populære treningskompleksene på Algarvekysten.

Alfamar Albufeira4

Alfamar Beach & Sport Resort er et 4-stjerners sportshotell med direkte adkomst til stranden. Hotellet har både utendørsbasseng og innendørsbasseng – om været mot formodning skulle svikte. Alle hotellets 264 rom har TV, air condition og møblert balkong. Ved siden av hotellet ligger et stort sportssenter med mulighet for mange ulike idretter. Hotellet har en stor restaurant der det serveres klassiske portugisiske buffetmåltider til lunsj og middag.

Alfamar Beach & Sport Resort