Costa Blanca, Spania

Albir Garden, Alfas del Pi

Opplev Costa Blanca-kysten med fantastiske treningsmuligheter i gangavstand fra hotellet.

  • InnkvarteringMellomklassehotell
  • MåltiderHelpensjon
  • Avstand til treningGangavstand
  • Nærmeste flyplassAlicante, 6 mil
Albir Garden 2

Alfas del Pi

Alfas del Pi ligger på den berømte Costa Blanca-kysten som i tillegg til sin hvite, vakre strand har mye å tilby. Byen ligger rett nord for Benidorm, ikke langt fra Alicante. Fra hotellet er det gangavstand til havet og den herlige stranden med alle sine restauranter og barer. Med godt klima i tillegg, er det ikke så rart at Albir Garden er et populært reisemål for treningsleire året rundt. I nærheten av hotellet er det supermarkeder, puber, restauranter og butikker. Om dere ønsker det, kan vi også tilby vingårdsbesøk på noen av de fantastiske vingårdene i nærheten, eller en utflukt til Valencia og La Liga-match på Mestalla stadion.

Priseksempel

I prisen er det inkludert fly t/r*, transfer flyplass - hotell t/r, fire netters overnatting på 3*-hotellet Albir Garden Resort, helpensjon, fire treningspass á 1,5 timer

* Prisen er en fra-pris og beregnes på lavest tilgjengelig flypris fra våre avreisesteder. Vi tar forbehold om prisøkning på avvikende datoer og økt flypris grunnet annen avreiseflyplass.

Treningsleiren

Vi skreddersyr treningsleiren slik at dere får akkurat det dere ønsker. I vår treningsleir til Albir Garden inngår det alltid fly til Alicante t/r, transport til hotellet t/r, overnatting i tre- eller firesengsrom, helpensjon med buffetmåltider, samt et treningspass per dag.

Fotball

Treningen foregår på flotte gressbaner, bare 10 minutters gangavstand fra hotellet. Alle treningspass er på 1,5 time. Vann inngår i treningspasset.

Albir Agrden23

Dere bor på sportshotellet Albir Garden, hvor olympiske mestere og førsteklasses internasjonale fotballag hvert år velger å bo og trene på Costa Blanca-kysten. Hotellet er perfekt for dere som ønsker et fullserviceanlegg med fantastiske treningsmuligheter i gangavstand fra hotellet, gode buffetmåltider og nyrenoverte leiligheter med balkong. Alle leilighetene har TV, et lite kjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap og bad med dusj/WC. Leilighetene ligger i tre etasjers blokker med fire leiligheter i hver etasje. Hotellet har både utendørs og innendørs svømmebasseng, beachvolleybaner, treningsrom og gratis wi-fi. Ved siden av anlegget ligger en nybygd Aquapark for alle aldre, med 16 ulike vannrutsjebaner. Parken er åpen fra begynnelsen av april til begynnelsen av oktober.

Albir Garden Resort