Om Escape Sport

Escape Sport

Escape Sport inngår i Norges største ruteflybaserte turoperatørselskap Escape Travel Group.
Hovedkontor er i Oslo og består av reisearrangørene Escape Travel, Carpe Diem og Cruise.no i Norge, Escape Travel, Escape Sport og Prima Travel i Sverige og In-Italia og Hideaways som begge er danske virksomheter med salg i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Sist men ikke minst inngår tyske Siglinde Fischer i gruppen. Innkjøpet og produksjonen av reisene i gruppen foregår fra hovedkontoret i Norge. I Norge er vi landets fjerde største reisearrangør etter Ving, Apollo og TUI. Vi driver både med gruppereiser og individuelle reiser i form av fly+hotell.

Escape Travel Group omsetter for om lag 720 millioner årlig og holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Escape ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Mg 8177Copy

Magnus Karlsson VD

Magnus Karlsson

Daglig leder for Escape Sport
Epost
: magnus@escapesport.se

Mg 8128Copy

Johan Strandqvist

Johan har jobbet med treningsleir og gruppereiser siden 1997 og hans 12 års karriere hos oss gir stikkord som kunnskap og klokskap.

Direktenr: +46 33-430 15 14
Mail: johan@escapesport.se
Alder: Født 1973
Favoritlag: GAIS och Aston Villa

Img 3028Copy

Marcus Holmqvist

Marcus er nærmest fulltid beskjeftiget med salg og administrasjon for treningleire, sportseventer og lignende i vår arena i Gøteborg, Prioritet Serneke Arena. Marcus har en fortid fra IFK Göteborg der han har meritter i "allsvenskan".

Direktenr: +46 33-430 15 11
Mail: marcus@escapesport.se
Alder: Født 1982
Favorittlag: Arsenal FC

Reidar sh MG 9620

Reidar Halvorsen

Reidar har vært vår stedlige representant på La Manga hvor fotballnorge har samlet seg for kamper og treningsleir vinterstid gjennom en årrekke.
Han har vært tilknyttet bransjen siden tidlig nittitall og var blant annet på plass i USA og Frankrike sist Norges beste menn spilte VM i fotball tilbake i 94 og 98.

Direktenr: +47 93209800
Mail:
reidar@escapesport.no