Fotbollsresa Liverpool

Billetter og
fotballreiser til:

Liverpool FC

Liverpool FCs hjemmekamper spilles på Anfield, en arena med plass til ca. 54 000 tilskuere og med fantastisk stemning på tribunen. Helt klart en uforglemmelig opplevelse, uansett hvor fotballinteressert eller hvor stor Liverpool-fan du er! Når "You'll never walk alone" strømmer ut av høyttalerene og alle tilskuerne stemmer i, skapes en følelse som er vanskelig å finne noe annet sted. Mange nordmenn har Liverpool som sitt favorittlag, og en fotballreise til Liverpool er noe mange fotballfantaster drømmer om. Gjør drømmen til virkelighet og bestill en reise til Merseyside!

Aktuelle kamper du kan se
sesongen 2019/2020:

Lørdag 11. april 2020

Liverpool FC - Aston Villa FC

/  Anfield /  Liverpool, England, Premier League

Pris fra 9.790,-

Lørdag 25. april 2020

Liverpool FC - Burnely FC

/  Anfield /  Liverpool, England, Premier League

Pris fra 13.990,-

Lørdag 2. mai 2020

Arsenal FC - Liverpool FC

/  Emirates Stadium /  London, England, Premier League

Pris fra 8.390,-

Lørdag 9. mai 2020

Liverpool FC - Chelsea FC

/  Anfield /  Liverpool, England, Premier League

Pris fra 29.990,-

Søndag 17. mai 2020

Newcastle United FC - Liverpool FC

/  St. James' Park /  Newcastle, England, Premier League

Kjøp billetter til Liverpool

Liverpool deler sine hjemmekamper inn i ulike kategorier, der kategori A er dyrest og kategori C er billigst. For de store møtene kan det være vanskelig å få tak i billetter, så sikre kampbillettene dine gjennom å booke fotballreisen din gjennom oss. Vi fikser alt fra kampbilletter til overnatting og fly. Med våre kontakter har vi gode muligheter til å ordne kampbilletter selv til de mest populære kampene. Flyet går til Manchester, og derfra reiser du enkelt til Liverpool sentrum med tog eller buss. Ikke gå glipp av stemningen på pubene utenfor arenaen når du er i Liverpool! De mest populære er The Park, The Sandon eller The Albert.

Slik kommer du deg til Anfield

Anfield ligger ca. 3 km fra Liverpool sentrum. Vi anbefaler at du går denne biten, siden logistikken til arenaen er noe begrenset. Det fins riktignok en del busslinjer som går mellom sentrum og arenaen. Mange tar også taxi til arenaen, og etter kampen går de på en av pubene ved arenaen og venter til de store folkemengdene har forsvunnet.

Liverpool

Det er selvsagt mer å utforske i Liverpool enn bare fotball. Du kan for eksempel besøke noen av byens mange museer eller kunstgallerier. Er du Beatles-fan, er Beatlesmuseet og Matthew Street et must. Er du mer gira på mat og shopping, kan du prøve kjøpesenteret Liverpool One med over 170 butikker, barer og restauranter. Vandre rundt i Albert Dock og prøv ut puber, restauranter og butikker rett ved Mersey-elven.