176915636

Billetter og
fotballreiser til:

Crest for FC Barcelona

FC Barcelona

FC Barcelona titulerer seg som en av verdens mest framgangsrike fotballklubber med Europas største arena – Camp Nou. Den storslagne arenaen er nesten 50 meter høy og rommer nærmere 100 000 tilskuere. Å være tilstede når FC Barcelona møter Real Madrid i El Clásico er noe mange drømmer om. Gjør dine drømmer til virkelighet og bestill en reise til Barcelona i dag!

Aktuelle kamper du kan se
sesongen 2019/2020:

Søndag 12. april 2020

FC Barcelona -Athletic Club

/  Camp Nou /  Barcelona, Spania, Primera Division

Pris fra 5.790,-

Søndag 26. april 2020

FC Barcelona - Club Atlético De Madrid

/  Camp Nou /  Barcelona, Spania, Primera Division

Pris fra 6.490,-

Søndag 10. mai 2020

FC Barcelona - RCD Espanyol De Barcelona

/  Camp Nou /  Barcelona, Spania, Primera Division

Pris fra 4.290,-

Søndag 17. mai 2020

FC Barcelona - CA Osasuna

/  Camp Nou /  Barcelona, Spania, Primera Division

Pris fra 5.490,-

Kjøp billetter til FC Barcelona

Kjøp matchbilletter til FC Barcelona via oss i Escape Sport.
Vi kan tilby billetter i alle seksjoner på Camp Nou. Når Barcelona møter Real Madrid, El Clásico, er billettene meget ettertraktet så så vær ute i god tid om du vill oppleve denne matchen.
Vi jobber kun med offisielle partnere av klubben, og selger pakker med innkvartering og fly, eller bare hotell og billett.

Ta deg til Camp Nou

Camp Nou ligger omlag fem kilometer fra sentrale Barcelona og det går fint å ta seg til arenaen til fots. Men enklest og raskest er å bruke metroen til stasjonen Les Corts eller Collblanc.

Barcelona

Foruten fotball byr Barcelona blant annet på et vell av topp restauranter, shopping og velkjent arkitektur. Pass på og besøke Picasso-museet og Gaudis byggninger, eller hvorfor ikke rusle rundt i det gotiske kvarteret Barri Gotic? Nyt gjerne også en tapas- og cavarunde i sjarmerende El Born. Det finnes masse å gjøre i byen og vi tipser gjerne om skulte perler i fantastiske Barcelona.