Milan1

Billetter og
fotballreiser til:

AC Milan

Milan er et av de to storlagene i Milano, og de deler arena med det andre storlaget – FC Internazionale. Arenaen San Siro (Guiseppe Meazzastadion) rommer ca. 80 000 tilskuere og er den største fotballarenaen i Italia. Vi anbefaler virkelig Milano-derbyet mot Inter på et kokende San Siro og garanterer en opplevelse du sent kommer til å glemme!

Aktuelle kamper du kan se
sesongen 2019/2020:

Søndag 15. desember 2019

AC Milan - US Sassuolo Calcio

/  Stadio Giuseppe Meazza /  Italia, Serie A

Kjøp billetter til AC Milan

Vanligvis er det relativt lett å skaffe billetter til Milans hjemmekamper. Derimot kan det være vanskeligere å få tak i billetter til kampene mot Inter og Juventus, men bestiller du gjennom oss er det store sjanser for at vi klarer å få billetter også til disse kampene. For å gjøre det så enkelt som mulig, foreslår vi at du bestiller en pakkereise med kampbilletter, hotell og fly inkludert.

Slik kommer du deg til San Siro

San Siro ligger ca. 10 km fra sentrale Milano, og du kommer deg dit både med bil, t-bane eller trikk. På kampdager går det gratisbusser fra Lotto Fiera-stasjonen til San Siro.

Milano

Vi anbefaler at du bor sentralt i Milano, da har du en masse severdigheter og aktiviteter i umiddelbar nærhet. Ikke gå glipp av operahuset La Scala og katedralen Duomo di Milano. Om du er interessert i mat og drikke er delikatessevarehuset Peck et must! Varehuset har tre etasjer og har flere sorter parmesan enn du kan forestille deg ... Hvorfor ikke kombinere opplevelse med shopping og et besøk i bardistriktene Brera og Navigli?