Utvalgte kamper

Lørdag 25. april 2020

FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach

/  Allianz Arena /  München, Tyskland, Bundesliga

Pris fra 6.490,-

Søndag 24. mai 2020

Juventus FC - AS Roma

/  Allianz Stadium /  Turin, Italia, Serie A

Pris fra 9.690,-

Fotballreiser

Vi startet med fotballreiser allerede i 1999, og siden da har vi arrangert fotballreiser for tusenvis av fornøyde kunder. Gjennom disse årene har vi bygd opp et fantastisk kontaktnett som gjør at vi kan tilby fotballbilletter til alle lag, alle ligaer og til de aller største kampene. Vi har fotballreiser og pakker til Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Champions League, m.m. En fotballreise med oss kommer til å bli et minne for livet!

De storslagne arenaene der ute i Europa er en opplevelse i seg selv: Camp Nou, Old Trafford, Westfalen Stadion, Celtic Park, San Siro, Anfield, Santiago Bernabeu – bare navnene gir sommerfugler i magen på alle fotballelskere. Oppladningen før kampen (vi tipser gjerne om de beste pubene) er like viktige som selve kampen for mange. Å få se de store stjernene live også en grunn til å dra ut i Europa på fotballtur. Vi gir deg sjansen til å oppleve fotball som den skal oppleves: Live!

Ta sjansen og bestill en spennende fotballreise til noen av Europas heteste fotballsteder, velg blant vårt store utvalg over. Reisedato og antall dager velger dere selv, i våre grunnpriser er fly, to eller tre netter på et sentralt hotell og kampbillett inkludert.

Siden vi har jobbet med fotballreiser i så mange år, har vi lært oss hvilke hoteller som er de beste, hvilke puber dere bør besøke før kampen, hvordan vi finner de billigste flybillettene og hvor du bør sitte på arenaen. Det gjør at vi kan tilby markedets billigste og beste fotballreiser og også grunnen til at vi er blitt blant Norges største reisebyråer for idrettsgrupper.