Formel 1-reiser

Elsker du også lyden av brølende motorer og duften av brent gummi? Vi tilbyr skreddersydde reiser til verdens største Formel 1 løp i og utenfor Europa!

Chuttersnap 381963 Unsplash

Escape Sports Formel 1-reiser

Å være til stede på et Formel 1-race er en opplevelse utover det vanlige. Vi kan tilby fordelaktige pakkereiser til en rekke ulik race rundt om i verden.
Vi skreddersyr våre formel 1-reiser og man kan selv velge billettkategori til racet. Velg mellom ståplass (general admission) eller oppgrader til en sitteplassbillett helt etter eget ønske. Vi tilbyr samtlige billettkategorier med reservasjon at det kan være utsolgt.

Pass på og oppleve en fartsfylt motorhelg sammen med besøk til steder som for eksempel Barcelona, Budapest, Milano eller London. Kontakt oss om løpene du ikke finner nevnt på hjemmeside så kan vi også der tilrettelegge for en F1 opplevelse.
Uansett til hvilket løp du vil reise så hjelper vi deg før å gjøre din reise uforglemmelig! våra formel 1-resor?

Personlig touch

Vi er kjent med at alle våre reisende har ulike ønsker på sin reise. Derfor vil vi etterstrebe å tilby det som passer akkurat for dere. Vi kontakter dere så snart vi mottar en forespørsel for avklarende spørsmål og informasjon så snart vi kan.

  • Reise og opphold; Vi ordner din reise fra nærmeste avreise lufthavn og innkvartering i ønsket kategori og så langt det er mulig etter ditt budsjett.
  • Offisielle billetter; Gjennom våre autoriserte samarbeidspartnere tilbyr vi formel 1-billetter til samtlige løp i formel 1 Grand Prix kalenderen.